The 3 Best Outdoor Places To Enjoy Pét-Nat in The Hague!

De 3 Beste Buitenlocaties om van Pét-Nat te Genieten in Den Haag

De 3 Beste Buitenlocaties om van Pét-Nat te Genieten in Den Haag!

Zodra je je favoriete fles hebt besteld, is het tijd voor een koude pick-up bij Spui 130. Of je laat deze gewoon thuis bezorgen. Maar wat nu? Waar kun je het beste genieten van een fles natuurlijke bruisende wijn in Den Haag? We hebben wat tips voor je, en hoewel ze soms goed weer vereisen, zal het zorgen voor een fantastische herinnering in het gezelschap van je favoriete mensen en pétillant naturel.

1. Stadstuin Emma's Hof

Als je indruk wilt maken op je date, ga dan zeker hierheen. Het is een supergroene, goed onderhouden bloementuin met veel gezellige ligstoelen en tafels om aan te zitten. Hoewel je hier niet bent om hier dronken te worden, is de openbare tuin de perfecte plek om je eigen glazen mee te nemen en een klein slokje te nemen. Vergeet niet om alles zelf op te ruimen, en het zal geen probleem zijn dat je iets drinkt. Gelegen aan de Galileïstraat 36 ligt dit verborgen juweeltje in de stad. Er is een toilet beschikbaar, hoewel je misschien een beetje moet zoeken om het te vinden. Challenge accepted?

Als je helemaal verliefd bent geworden op deze plek, kun je ook doneren op hun website hier.

2. Strandslag 12

Natuurlijk mocht het strand niet ontbreken in deze lijst. Sla een bezoek aan Scheveningen over en ga rechtstreeks naar Zuiderstrand Strandslag 12. Kies een mooie plek bovenaan het strand bij de duinen (ga er niet in) en steek een klein vuurtje aan. Het maken van een kampvuur is niet toegestaan, maar als je het veilig doet, zal het worden toegestaan. Je kunt ook naast de grote rotsblokken zitten om uit de wind te blijven en van een winterse zonsondergang te genieten. En als je een hekel hebt aan zand, loop dan gewoon naar de vuurtoren aan het einde van de pier. Hier kun je ontspannen op een klein bankje terwijl je van de golven geniet. Er zullen vissers in de buurt zijn, en het is winderig, dus trek wat warms aan! Zelfs in de wintermaanden zouden we het aanraden. Het weer houdt je Pét-Nat lekker koud.

Geen zin om naar het strand te lopen? Pak een deelscooter zoals Check of Felyx. Ze hebben een aangewezen parkeerplaats bij de ingang van Strandslag 12.

3. Je eigen balkon, dakterras of tuin

Je raadde het al, het organiseren van je eigen outdoor petnat-feest is een van de beste manieren om je gasten te vermaken. Nodig een groep vrienden uit en zorg ervoor dat je wat lichtsnoeren hebt hangen voor extra gezelligheid. Als je een klein balkon hebt, houd het feest dan gewoon staand, maar met een tuin of dakterras kun je helemaal losgaan. Waarom buiten als je het comfort van je huis naast je hebt? Omdat buiten zijn ontspannend is, en geen dak boven je hoofd hebben de creativiteit stimuleert. Bovendien zijn die frisse winterlucht of geluiden van zomerse krekels best aangenaam.

 

Terug naar blog